logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Gratis verzending boven de €75 (NL) | Voor 15:00u besteld , vandaag verzonden
TWENTYFIVESTONES - Sieraden webshop Twentyfivestones | In de media
3004
post-template-default,single,single-post,postid-3004,single-format-standard,theme-kloe,qode-core-1.2.2,woocommerce-no-js,kloe-ver-2.5,qodef-smooth-scroll,qodef-smooth-page-transitions,qodef-ajax,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-search-covers-header,qodef-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

In de media

In de media

Twentyfivestones in the picture

Sinds de opening van sieraden webshop Twentyfivestones begin 2015, werden we al meerdere keren genoemd in verschillende media, waaronder een heel gaaf interview in het magazine Fashionista. Ben je benieuwd wat anderen over sieraden webshop Twentyfivestones schrijven? Lees dan vooral verder!

Fashionista: Ik ging op vakantie en kwam geïnspireerd terug

Toen Lisa (26) op vakantie ging naar Istanbul, werd ze geïnspireerd door al het moois dat ze daar zag. Terug in Nederland twijfelde ze even, maar begon uiteindelijk haar eigen sieradenlijn Twentyfivestones. “Eenmaal terug in Nederland bleven de mooie beelden in mijn gedachten en droomde ik stiekem van een eigen sieradenlijn. Toen ik mijn baan kwijtraakte en de hele dag thuis zat te niksen, wist ik dat ik het risico moest nemen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, maar de eerste stappen zijn groot…”

Lees het hele interview over sieraden webshop Twentyfivestones in Fashionista.

Roes loves sieraden webshop Twentyfivestones

Op de We Love Ibiza fair in Drimmelen werd de stand van sieraden webshop Twentyfivestones bezocht door bekende modeblogger Romee: “Een beetje in gedachten verzonken liep ik deze stand bijna voorbij toen een jongen mij enigszins brutaal (maar daar houden we van bij Roes), aanhield: ‘Hé! Ben jij niet die blogger?’, ”Ja dat klopt”, zei ik. ‘Je mag ook wel over ons bloggen hoor’, ging hij verder. Brutaliteit wordt beloond, en niet zomaar want de sieraden van Twentyfivestones zijn helemaal top.”

Lees het hele blog van Roes over sieraden webshop Twentyfivestones en bekijk direct de foto’s van de gouden ring met blauwe steen die met de blogster Romee mee naar huis mocht.

Nog een blogger!

En er kwam nog een blogger langs! Ditmaal Manuela, die schrijft voor de website iGlossy. Ook zij schreef over Twentyfivestones. “We wilden de tent al bijna uitlopen toen onze aandacht werd getrokken door het sieradenmerk Twentyfivestones. Eigenaresse Lisa van der Linden vindt de sieraden in Istanbul prachtig en allemaal even uniek, maar vooral betaalbaar. In Nederland is dit lastig te vinden, dus ze besluit een sieradenmerk op te zetten met edelsteen sieraden die handgemaakt zijn, fair trade en ook nog betaalbaar. Yes we need that! Lisa had lef en opende een webshop hier in Nederland voor prachtige edelsteen sieraden. Dit bleek zo’n succes dat ze besloot om een sieradenwinkel in Eindhoven te openen, zodat de klanten de sieraden ook konden komen passen. Respect! Dromend van deze mooie sieraden liepen we de tent uit.”

Lees het blog van iGlossy over sieraden webshop Twentyfivestones.
http://stessa.nl/inspiratie/sieradenmerk-opzetten 

Meer weten over sieraden webshop Twentyfivestones? Neem gerust contact op.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.